Welkom bij Scootershop24 Beverwijk

Wij zijn de enige scooterspeciaalzaak in Beverwijk

Gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van bromfietsen en snorfietsen.

Er is een breed scala waar wij aan voldoen. Denk met name aan In en Verkoop van gebruikte en nieuwe Scooters, Bandenservice, Schadeherstel en Taxatie, Custom Scooters (Vespa)

Ook zijn wij bezig met het opzetten van onze Webshop zodat er online onderdelen besteld kunnen worden die thuis bezorgd worden, maar ook bij ons in de winkel af te halen zijn. Denk ook aan het Online maken van een Afspraak voor het langsbrengen van uw scooter.

Wij zijn bekend met bijna zo goed als alle Scooters, Bromfietsen en Snorfietsen.

NIEUWE EN GEBRUIKTE SCOOTERS OP VOORRAAD

Een goede service!

Bij ons staat een snelle en vriendelijke service hoog in het vaandel! Wij willen ons richten op de ouderwetse service. Een luisterend oor zijn voor de klant, geen wachttijden en altijd een lekker bakkie koffie die klaar staat. Voor advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Heeft u pech? Een lekke band of start u scooter niet.... twijfel niet want wij komen graag de Scooter ophalen. U kunt ons daarvoor bellen op telefoonnummer : 0251-294393

Over Scootershop24 Beverwijk

Dit bericht is geschreven door Scootershop24 Beverwijk. Het bedrijf valt onder motor onderdelen uit Beverwijk. Trefwoorden van Scootershop24 Beverwijk uit Beverwijk : scooterspeciaalzaak alkmaar, bromfietsen repareren alkmaar, snorfietsen repareren alkmaar, brom- en snorfietsen onderhoud alkmaar, in- en verkoop bromfietsen en snorfietsen alkmaar, scooter webshop alkmaar, schadeherstel snorfietsen alkmaar, schadeherstel scooters alkmaar, vespa alkmaar, vespa customs alkmaar, piaggio scooters alkmaar, customs scooters alkmaar, scooterwinkel alkmaar, scootershop alkmaar, .

Lees meer over Scootershop24 Beverwijk.