Lentecursus muziek en dans

Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest

Lentecursus muziek en dans

Muziekcursus voor dreumesen en peuters in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum.

Vanaf 25 maart start weer de vrolijke muziek en dans winter-cursus voor dreumesen en peuters in Beverwijk, Uitgeest, Castricum en Heemskerk. Muziek en dans is een bonte verzameling van muzikale-beweging en spel-activiteiten voor (groot) ouder en kind tussen de 1 en 4 jaar.

Wat is er leuker dan zingen, dansen, bewegen op muziek, luisteren naar en vooral spelen op echte muziekinstrumenten? Alice geeft een herfst, winter en lentecursus. Er is een Dreumes en Peutergroep.

De lentecursus in Heemskerk start op maandag 25 maart en woensdag 27 maart bij St. Caecilia. In Castricum op donderdag 28 maart bij Toonbeeld. In Uitgeest op vrijdag 29 maart bij Kindergarden Uitgeest. Op zaterdag 30 maart in Beverwijk in het BHK gebouw. Er zijn 8 lessen in de ochtend. (er is geen les in de schoolvakanties). Als u een les heeft gemist mag u die op een andere dag inhalen. Informatie: www.aliceploeg.nl aliceploeg4@gmail.com facebook: muzieklessenaliceploeg 06-11493796

Geplaatst op maandag 11 maart 2019.

Over De Kleine Muzikant

Dit bericht is geschreven door De Kleine Muzikant. Het bedrijf valt onder muziek school uit Beverwijk. Trefwoorden van De Kleine Muzikant uit Beverwijk : dwarsfluitiste, dwarsfluitles, muziek workshop, muziek op schoot, muziekles jonge kinderen, blokfluitles, amv lessen, kleuterorkest, muziekworkshop kinderdagverblijf, muziekworkshop festivals,.

Lees meer over De Kleine Muzikant.