Vossenpraktijken in Heemstede

Hypnotherapie en Reiki | Ervaar rust en vrijheid vanuit liefde, dankbaarheid en verbinding

Over Vossenpraktijken

Vossenpraktijken valt onder de rubriek therapeut in Beverwijk.

Voel jij je leeg en vervreemd van jezelf? Zit je vast in steeds dezelfde patronen? Maak je meestal keuzes die voor een ander goed zijn, en niet zozeer voor jezelf? Voel je je lusteloos? En wil je nu eindelijk van dit gevoel af? Dan ben je hier op de juiste plek beland.

Welkom bij Vossenpraktijken te Heemstede. Onze praktijk bestaat uit broer en zus, Paul en Suzan Vossen. En wij bieden je nieuwe inzichten in jouw problemen.

We hebben fantastische resultaten behaald met de sessies die we gegeven hebben. Met veel enthousiasme, maar vooral met rust en vertrouwen, willen we met jou hetzelfde bereiken.

Je kunt in onze praktijk terecht voor Hypnotherapie en Reiki.

Hypnotherapie kan goed ingezet worden wanneer je last hebt van terugkerende allergie├źn. Maar ook bij angst, fobie├źn, burn-out klachten en wanneer je wilt stoppen met roken. Reiki kan goed ingezet worden bij blokkades en omwegen in je lichaam die jouw problemen afdekken. Ook is Reiki in staat je chakra's beter te laten werken. Dit bevorderd het heldere denken, je uitspreken en je gevoel toe te laten. Reiki is een krachtige energetische behandeling, al dan niet in combinatie met hypnotherapie.

Ben je toe aan een heerlijke Reiki behandeling of een hypnotherapie sessie? Maak dan snel een afspraak via onze website. Je kiest zelf door wie je behandeld wil worden.

De weg naar rust en balans begint hier!

Paul: 06-30104114

Suzan: 06-30793394


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vossenpraktijken uit de rubriek therapeut uit Beverwijk is gevestigd aan de Valkenburgerlaan 73 in Heemstede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30104114.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Vossenpraktijken zijn o.a. :