Sellacustoms in Castricum

wij staan voor passie en kwaliteit

Over Sellacustoms

Sellacustoms valt onder de rubriek stoffeerder in Beverwijk.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u op maat gemaakte zadels maakt? Of op zoek naar custom Vespa scooters? Dan bent u bij Sellacustoms aan het juiste adres. Sellacustom is een bedrijf dat is opgericht uit passie voor het vak.

In het bedrijf streven we er naar om meer aan te bieden dan gewoon een product. Als wij het product bij u afleveren streven wij naar pure perfectie en precies het plaatje wat u in uw hoofd had.

Wilt u graag zadel helemaal naar eigen wens op maat laten maken, een custom zadel? Dat is allemaal mogelijk bij Sellacustoms. U kunt het werk bekijken op de website en als het u aanstaat een offerte aanvragen en aangeven welk zadel u precies zou willen. Op de site vindt je een aantal voorbeelden maar er zijn natuurlijk veel meer opties mogelijk. Elk zadel is weer een uitdaging voor ons en niets is te gek.

Naast het bekleden van voornamelijk Vespa Sprint zadels bekleden we bij Sellacustoms ook motor zadels. Ook daar geld dat wij alle motorzadels bekleden, alle opties zijn mogelijk. Niks is ons te gek en gaan graag een uitdaging aan.

Bij ons kunt u ook terecht om een Vespa scooter samen te stellen. Zie daarvoor de website.

Wanneer u schade aan uw scooter heeft is dat erg vervelend. Sellacustoms staat voor u klaar en wil het zo snel mogelijk voor u oplossen. Wij hebben een spuiter in dienst die u scooter perfect kan herstellen zodat u de schade niet meer ziet. Grote deuken deuken wij uit en kleine deuken vullen wij op met plamuur en schuren dit weer perfect plat. Na onze schade herstel aan uw Vespa lijkt uw scooter weer als nieuw.

Ook kunnen we schade herstellen aan uw motor of auto.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sellacustoms uit de rubriek stoffeerder uit Beverwijk is gevestigd aan de Geelvinkstraat 18a in Castricum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18395911.

Diensten en producten voor stoffeerder

Trefwoorden die horen bij Sellacustoms zijn o.a. :