Schilders- en klussenbedrijf Kennemerland in Beverwijk

Schilders- en klussenbedrijf Kennemerland, voor iedere klus staan we klaar.

Over Schilders- en klussenbedrijf Kennemerland

Schilders- en klussenbedrijf Kennemerland valt onder de rubriek klussenbedrijf in Beverwijk.

Dit eenmansbedrijf is ontstaan in Augustus 2015, ik ben opgeleid als schilder en heb het talent om het te kunnen uitvoeren als beroep. Onze doelstelling is het leveren van kwaliteit en een lage prijs. De klant heeft zijn of haar wens en ik voer deze zo nauwkeurig mogelijk uit.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het uitvoeren van alle voorkomende schilder en onderhoudswerkzaamheden. Wij doen dit zowel particulier als zakelijk. Ook bieden wij diensten aan voor het leggen van vloeren en timmerwerkzaamheden. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de hele verbouwing en/of renovatie door ons te laten uitvoeren. Wij werken hiervoor samen met andere bedrijven waardoor wij altijd kwaliteit en vakmanschap kunnen leveren.

Wat doe ik: - Alle voorkomende schilderswerkzaamheden. - Onderhoudswerkzaamheden. - Montagewerkzaamheden. - Leggen van vloeren. - Timmerwerkzaamheden.

Wij zijn een betrouwbaar en kwaliteitsvol bedrijf, We kunnen van elke wens, realiteit maken. De doelgroep is geïnspireerd in het werken voor kwaliteit en een laag tarief.

Belangstelling? neem vrijblijvend contact met ons op.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schilders- en klussenbedrijf Kennemerland uit de rubriek klussenbedrijf uit Beverwijk is gevestigd aan de Adigestraat 78 in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46976938.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Schilders- en klussenbedrijf Kennemerland zijn o.a. :