Reality Check Coaching in Haarlem

(Small)-group training en personal training

Over Reality Check Coaching

Reality Check Coaching valt onder de rubriek coaching in Beverwijk.

WELKOM BIJ RC COACHING

Wij onderscheiden ons als coaching bedrijf door (small)-group training en personal training aan te bieden.

Ons aanbod:

- Olympic Weightlifting Wil je sterker en explosiever worden door middel van gewichtheffen, dan is deze technische sport wellicht iets voor jou.

- Sweat: Kracht & Conditie training Kracht en conditie worden in deze training gecombineerd. De basis voor iedere training!

- BJJ en Grappling Brazilian Jiu-jitsu en Grappling zijn sporten die het best vergeleken kunnen worden met schaken met het lichaam. Het doel is om jezelf te kunnen verdedigen zonder daarbij teveel weg te geven, maar wel je tegenstander te controleren.

- Personal Training en Coaching Personal Training is persoonlijk op jouw doel(en) afgestemd en flexibel om in te vullen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

- Open Gym Tijdens de Open Gym kun je genieten van je eigen ruimte, waar je gebruik kan maken van alles wat je maar nodig hebt om een volledige training te kunnen hebben.

PROEFLES AANVRAGEN? Klik hier rechts door naar onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reality Check Coaching uit de rubriek coaching uit Beverwijk is gevestigd aan de Wateringweg 24 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45270807.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Reality Check Coaching zijn o.a. :