Multiparasol B.V. in Beverwijk

Multiparasol verzorgt uw gehele evenement, dit in zeer nauw overleg met u!

Over Multiparasol B.V.

Multiparasol B.V. valt onder de rubriek verhuur in Beverwijk.

Heeft u een goede reden voor een evenement of feestje, Maar u kunt de juist plek niet vinden? U wilt graag een goede ruimte die warmte en sfeer uitstraalt. Uw bedrijf is niet geschikt, Uw huis is niet groot genoeg, het café zit al snel vol en uw tuin is niet warm genoeg. Laat u daarom een feestelijk gelegenheid voorbij schieten? Die gezellige tent is zo gemaakt namelijk! Lees verder en laat ons u overtuigen over tenten, parasols en andere producten!

Wij bieden de volgende tenten & parasols te huur aan:

Mammoet parasols: Ideaal voor grote en kleine evenementen. Deze parasols hebben een diameter van 8 meter.

Pagodetenten: Een prachtige tent met luxe uitstraling en flexibel inzetbaar. De maten zijn erg flexibel. De pagode loopt uit één van 3x3 tot 6x6 meter.

Podia: Van vaste festivalpodia constructies tot flexibele mobiele podia. Een podium moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

- De bezoekers moeten hun idolen goed kunnen zien. - Het moet veilig en stevig zijn voor publiek, beveiliging en artiesten. - De juiste aansluitingen moeten toegankelijk zijn voor de technici. - Het moet een festival lang houden.

Haltenten: De ideale feestweek tent. Deze tent is het frame van aluminium gemaakt en heeft een zeer stevige constructie. Haltenten kunnen gebruikt worden voor buurtfeesten, opslag tent, evenementen, Fairs, dorpsfeesten en luxe bruiloften.

Partytenten: Fleur uw feest op met een partytent. Onze partytenten worden geleverd met witte-gele zijzeilen. Er zijn ook partytenten met boogramen als zij zeilen. U kunt ook een partytent gebruiken voor cateringtent of entreetent.

Bij de tenten kunnen wij verder u voorzien van:

- Stoffering - Verlichting - Catering - Garderobe - Veiligheid - Toiletwagens - Stroomaggregaten - Even management

Voor meer informatie ga naar onze website, wij helpen u graag verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Multiparasol B.V. uit de rubriek verhuur uit Beverwijk is gevestigd aan de Wijkermeerweg 23a in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0251-375378.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Multiparasol B.V. zijn o.a. :