Klussenbedrijf MVE Multiservice in Ijmuiden

Geef ons uw kluslijst en wij gaan aan de slag!

Over Klussenbedrijf MVE Multiservice

Klussenbedrijf MVE Multiservice valt onder de rubriek klussenbedrijf in Beverwijk.

MVE multiservice werd opgericht in 2009 om te voldoen aan de behoefte van prijsbewuste huiseigenaars die hun huizen willen verbeteren voor een prijs die ze zich kunnen veroorloven. Of u nu van plan bent groots te gaan renoveren of een lijstje heeft met reparaties die nodig eens moeten gebeuren. MVE multiservice schiet te hulp. Ons ervaren team klussers werkt toegewijd aan elke opdracht, groot of klein met oog voor kwaliteit. Wij geloven dat onze klanten de beste het beste verdienen. Dus ondanks dat u het meest duurzame materiaal en het beste vakmanschap aangelevert krijgt, betaalt u toch een schappelijke prijs. U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Praat met onze klanten en u zult het bewijs geleverd krijgen. Wij zijn trots op het werk dat we afleveren. Daarom bieden wij garantie! Wat wij voor u kunnen doen:

* Glazenwasserij * Schilderwerk * Schoonmaak oplevering * Schoonmaak kantoor * Bouwopruiming * Kleine reparaties * Dakgoot reiniging * Vloeren leggen * Vloer renovatie * Electra * Slopen / Strippen * Kleine verhuizing * Trap renovatie * Verstopte afvoer * Oud ijzer ophalen (gratis) * Fundering bouw Neem vandaag nog contact met ons op! Wij zijn niet tevreden voordat u dat bent.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Klussenbedrijf MVE Multiservice uit de rubriek klussenbedrijf uit Beverwijk is gevestigd aan de Julianakade 26 in IJmuiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57421588.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Klussenbedrijf MVE Multiservice zijn o.a. :