Handdoek.nl in Beverwijk

Online handdoeken en strandlakens kopen

Over Handdoek.nl

Handdoek.nl valt onder de rubriek webshop uit Beverwijk.

Bent u opzoek naar echte kwaliteitshanddoeken die ook nog uniek gemaakt kunnen worden met een naam of bedrijfslogo? Stop dan met zoeken u bent hier namelijk op de juiste pagina beland. Wij zijn Handdoek.nl en hebben voor u de mooiste handdoeken die we kunnen voorzien van uw naam of bedrijslogo. Zowel borduren als printen doen wij zelf en daardoor is het mogelijk om een kleine oplage aan te bieden. Wij leveren al onze handdoeken en strandlakens direct uit voorraad en kunnen dus snel schakelen.

Het beginnen van onze eerste webwinkel was wel spannend. Maar eenmaal een tijd verder heb je door dat het niet heel veel anders is als in de echte wereld. Iedereen wil nog steeds graag advies inwinnen en worden benadert met persoonlijke aandacht.

Inmiddels zijn we gegroeid tot een belangrijke pion op het gebied van handdoeken en strandlakens verkoop online. Hierdoor hebben we nu ook hele goede contacten in het buitenland. Onze relaties binnen Turkije en Portugal zijn zeer interessant.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft aan ons of over ons.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Handdoek.nl uit de rubriek webshop uit Beverwijk is gevestigd aan de Biesland 13 in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0251-756045.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Handdoek.nl zijn o.a. :