H.Schoenmaker B.V. in Beverwijk

H. SCHOENMAKER BV grondverzet, aannemingsbedrijf, loonwerk staat al meer dan 25 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over H.Schoenmaker B.V.

H.Schoenmaker B.V. valt onder de rubriek grond weg waterbouw in Beverwijk.

H. SCHOENMAKER BV is gestart in 1984. Al meer dan 25 jaar staat ons bedrijf voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is een middelgroot bedrijf en werkt in opdrachten van (semi)overheden, aannemingsbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren. Voor de uitvoering van onze veelzijdige dienstverlening beschikken wij over een zeer uitgebreid en modern machine- en wagenpark, eigen materieel en deskundig en gemotiveerd personeel.

Kwaliteit en service staat bij H. SCHOENMAKER BV altijd voorop. Ook het persoonlijke contact met de opdrachtgever wordt als zeer belangrijk ervaren. H. SCHOENMAKER BV investeert dan ook continu en doelgericht in de certificering van haar diensten, een goede scholing voor het personeel en moderne middelen. Wij werken volledig volgens de overheids- en arbo- normen en houden het bestek nauwgezet aan.

Wij hebben als doel te allen tijde de hoogste kwaliteit te bieden tegen een goede prijs. Doordat wij persoonlijk zijn betrokken bij alle facetten binnen de uitvoering van de werkzaamheden kunnen wij onze algemene kosten laag houden wat resulteert in uiterst concurrerende prijs- opgaven en efficiënte werkmethoden. Dus bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

H. SCHOENMAKER BV beschikt over een opgeleide leermeester om leerlingen van het SBW/BBL en agrarische opleidingen te begeleiden in de praktijk op ons bedrijf. H. SCHOENMAKER BV fungeert tevens samen met SCHOENMAKER HANDEL BV met handel in grond, zand, grind, bestratings- en rioleringsmateriaal. Tevens het leveren en leggen van stelconplaten, zowel nieuw als gebruikt.

Geschiedenis:

In april 1983 is de basis gelegd van de huidige onderneming in Castricum. Hans Schoenmaker, die toen nog op school zat, kocht een tractor, een hooibalenpers en een hooiwagen en ging in de weekenden én in zijn vrije tijd in de veehouderij werken. Om ook in de winterperiode actief te zijn werden al gauw machines aangeschaft om in de tuinderij diverse werkzaamheden te verrichten.

De naam Schoenmaker kreeg bekendheid, er werden meer machines aangeschaft, ook voor werk in de aannemerij en op 1 mei 1984 werd het bedrijf officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In 1987 kwam het eerste personeelslid het machinepark groeide gestaag en de behoefte aan meer bedrijfsruimte steeg explosief. In 1994 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie, waar kantoor, werkplaats, kantine, opslagloods en opslagterrein zijn ondergebracht.

In 2009 bestaan we alweer 25 jaar en zijn we begonnen met de bouw van een nieuwe loods.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

H.Schoenmaker B.V. uit de rubriek grond weg waterbouw uit Beverwijk is gevestigd aan de Noorderweg 3-5 in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0251-215801.

Diensten en producten voor grond weg waterbouw

Trefwoorden die horen bij H.Schoenmaker B.V. zijn o.a. :