De Kleine Muzikant in Beverwijk

De Kleine Muzikant: Dwarsfluitles.

Over De Kleine Muzikant

De Kleine Muzikant valt onder de rubriek muziek school uit Beverwijk.

De drijvende kracht achter De Kleine Muzikant is Alice Ploeg. Alice is werkzaam als dwarsfluitiste. Alice geeft concerten met piano en harp en zij speelt in diverse orkesten en ensembles. Daarnaast geeft Alice muzieklessen vanaf jonge leeftijd. De volgende lessen worden door Alice aangeboden:

- Muziek op schoot (0 tot 4 jaar).

- Kleuterorkest (4 tot en met 6 jaar).

- AMV (vanaf 6 jaar).

- Dwarsfluitles.

- Blokfluitles.

Naast bovenstaande lessen kunt u bij De Kleine Muzikant ook terecht voor workshops. Alice geeft workshops op onder andere kinderdagverblijven, festivals en op opleidingen voor pedagogisch medewerkers.

Alice heeft als motto: Naar muziek luisteren is mooi, maar muziek kunnen maken is nog mooier!

Wat is Muziek op schoot? Dit is een cursus muziek en dans voor peuters. Het is bedoeld voor een ouder en een kind tussen de 6 maanden en 4 jaar. Tijdens deze cursus worden hand- en vingerspelletjes, kring- en groepsspelletjes, liedjes en dansen geleerd.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan De Kleine Muzikant? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Kleine Muzikant uit de rubriek muziek school uit Beverwijk is gevestigd aan de Berkenlaan 26 in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11493796.

Diensten en producten voor muziek school

Trefwoorden die horen bij De Kleine Muzikant zijn o.a. :