Coaching Lida Nieuwpoort in Beverwijk

Mijn doel is om jou weer in jouw eigen kracht te zetten !!!

Over Coaching Lida Nieuwpoort

Coaching Lida Nieuwpoort valt onder de rubriek coaching in Beverwijk.

Mevr . L Nieuwpoort is de drijvende kracht achter Coaching Lida Nieuwpoort.

Lida is energetisch coach met een holistische manier van werken. Ze maakt tijdens het coachen gebruik van haar gevoel, vertrouwt op haar intuïtie en werkt met jouw energie.

Al in haar jeugd kwam ze erachter dat ze anders was dan andere kinderen. Ze had veel hinder van sferen, voelde allerlei emoties van andere mensen en was een wereldverbeteraar. Het "gevoelig zijn" was toendertijd een last voor haar en kostte veel energie. Ook heeft zij zich vaak onbegrepen en eenzaam gevoeld! Nu weet Lida dat (hoog) gevoelig zijn een kern kwaliteit is. Deze kwaliteit zet zij nu in om jou en anderen te helpen te begeleiden. Misschien ben jij (hoog) gevoelig en wil jij leren hoe je hiermee om kunt gaan?

Haar opgedane ervaring bij het werken in een hospice en in de uitvaartbranche, hebben haar extra bagage gegeven om mensen die een dierbare zijn verloren te begeleiden. Naast het begeleiden bij rouw en verlies, begeleid ze ook mensen bij de stappen die zij kunnen zetten in hun persoonlijke (spirituele) ontwikkeling. Juist de tegenslagen, die bij ieders persoonlijke ontwikkeling horen, zijn voor haar momenten om de opgedane ervaring en expertise in te zetten en zodoende deze teleurstellingen om te buigen naar positieve gevoelens. Samen bekijken jullie de situatie, wordt er overzicht gecreëerd en wordt er gezocht naar een oplossing. 

Er zijn in ieders leven momenten dat je het even niet meer ziet zitten en dat je denkt “is dit het nu”?!? Die momenten kunnen betrekking hebben op het werk dat je doet, maar uiteraard ook op je privésituatie. Gelukkig wordt ieder mens geboren met een innerlijke positieve kracht. Die innerlijke kracht ben “jijzelf”, die energie zit in jou, waardoor je beschikt over jouw eigen talenten en kwaliteiten. Door met elkaar in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten, kunnen we deze innerlijke krachtbron aanboren. De antwoorden zitten in jou en daar gaan wij samen naar op zoek!

Diensten die Coaching Lida Nieuwpoort aanbiedt:

- Burn-out coaching

- Acces Bars

- Rouw- en verliescoaching

- Body Mind Release Beverwijk

- HSP coaching

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42810981.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching Lida Nieuwpoort zijn o.a. :