Coaching by Stef in Hillegom

Life Coaching & Holistische Therapie

Over Coaching by Stef

Coaching by Stef valt onder de rubriek coaching in Beverwijk.

Stefanie is de drijvende kracht achter Coaching by Stef. Ik ben een Life coach en Holistische therapeut.

Ben je op zoek naar een coach die jou kan helpen of kan begeleiden omdat je last hebt van stress, een burn-out ? Of ben je onzeker, uit balans, slaap je slecht, heb je weinig zelfliefde of last van lichamelijke klachten? Dan ben je bij Coaching by Stef aan het juiste adres. Ik wil je helpen en begeleiden.

Aanbod bij Coachin by Stef:

- Life coaching, gaan samen een plan van aanpak maken en doelen opstellen, zodat jij weer lichamelijk, emotioneel en mentaal in balans komt. Ik zal jou positief adviseren en motiveren.

- Holistische therapie, ik als coach en behandel jou op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. In de praktijk zie ik namelijk dat de oorzaak van klachten vaak niet direct aanwijsbaar is. Door naar je te kijken op alle niveau’s kan ik verstoringen en disbalans ontdekken die de diepere oorzaak van jouw klacht of vraagstuk vormen. Ik kijk dus verder dan de symptomen en behandel de diepere oorzaak van je klacht of vraag.

- Healing behandelingen, Reiki, Klankschaal meditatie, Klankschaal concert, Chakra en aura healing, Edelstenen therapie, Familie opstelling, Schaal wandelen, Regressie therapie

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching by Stef uit de rubriek coaching uit Beverwijk is gevestigd aan de Van Limburg Stirumlaan 36a in Hillegom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18828868.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching by Stef zijn o.a. :