Buro-Eigenwijs in Beverwijk

Buro-Eigenwijs

Over Buro-Eigenwijs

Buro-Eigenwijs valt onder de rubriek coaching uit Beverwijk.

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij de ontwikkeling van uw kind en u kan helpen bij het opvoeden? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Buro-Eigenwijs helemaal aan het juiste adres.

Het gezicht achter Buro-Eigenwijs is Danielle Kerkhof.

Danielle haar passie is om kinderen en jongeren te begeleiden/coachen tijdens hun ontwikkeling, met name op moeilijke momenten waarop het even niet van zelf gaat. Zoals bijvoorbeeld bij een echtscheiding.

Danielle heeft een positieve benadering en gaat uit van de mogelijkheden en de eigen wijsheid van kinderen en hun ouders. Ze vind het tevens waardevol om ouders te begeleiden/coachen om op een positieve manier om te gaan met het gedrag, de emoties en de vragen van een kind.

Heeft u nog vragen voor Buro-Eigenwijs? Of wilt u meer te weten komen over de handel wijze van hun? Neem dan gerust even contact met haar op of neem een kijkje op haar website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Buro-Eigenwijs uit de rubriek coaching uit Beverwijk is gevestigd aan de Busiolaan 62 in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46441332.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Buro-Eigenwijs zijn o.a. :