BK&S-Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost in Beverwijk

BK&S-Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost: Uw spoedkoerier!

Over BK&S-Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost

BK&S-Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost valt onder de rubriek koerier uit Beverwijk.

Zoekt u een koeriers- en postbedrijf die gespecialiseerd is in spoedzendingen? Dan bent u bij BK&S-Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost aan het juiste adres.BK&S levert ook uw dagelijkse post in Noord Holland tegen een zeer scherpe prijs. Wanneer u voor 15:00 uur contact opneemt met BK&S, dan zullen zij uw zending dezelfde dag in de Benelux kunnen bezorgen.

De diensten van BK&S bestaan uit het zo zorgvuldig en snel mogelijk bezorgen van uw zendingen. BK&S staat voor nauwkeurig werken en daarom hebben zij uitsluitend ervaren chauffeurs in diensten. BK&S kan uw zending op ieder moment verzenden, zonder de tussenkomst van anderen. BK&S kan pakketten/post zendingen verzenden tot 500 kilo. U heeft een specifieke wens betreft uw zending? Vraagt u dan naar de mogelijkheden hierin.

Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u de website van BK&S-Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost bekijken. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BK&S-Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost uit de rubriek koerier uit Beverwijk is gevestigd aan de Wijkermeerweg 40K in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16780815.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij BK&S-Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost zijn o.a. :